Samenwerkingspartners

close
keyboard_arrow_right

Vereniging Warmtepompen
Vereniging Warmtepompen speelt een belangrijke rol binnen de energietransitie. De leden dragen met hun warmtepompen sterk bij aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving.

IIR / Frankrijk
The International Institute of Refrigeration (IIR) is a scientific and technical intergovernmental organization enabling pooling of scientific and industrial know-how in all refrigeration fields on a wordwilde scale.Its mission is to promote progress and expansion of knowledge on refrigeration technology and applications for the benefit of humanity. The IIR is committed to improving both quality of life and the environment in which we live.
Members of the IIR include Member Countries (there are now 61). Member Countries take part in IIR activities via the commission members they select. There are also other IIR members: Associate Members, collective or benefactor members (companies, laboratories, universities,...) or private (individual) members.

NVKL
De Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL) is de representatieve brancheorganisatie voor bedrijven die werkzaam zijn in professionele koudetechniek, luchtbehandeling, airconditioning en warmtepompen. NVKL behartigt de belangen van haar leden zowel nationaal, o.a. bij ministeries SZW, BZK en EZK en het ontwikkelingsfonds Wij Techniek, als internationaal bij koepelorganisaties AREA en EUROVENT en biedt informatie en praktische tools met betrekking tot koudetechniek en klimaatbeheersing. NVKL werkt op verschillende gebieden samen met andere organisaties, zoals NKK (Netwerk Koude & Klimaat), CRT, Arbo regiegroep en het platform Gezond binnen.

NEKOVRI
De Vereniging van Nederlandse Koel- en Vrieshuizen werd in 1949 opgericht. Het exploiteren van een koel- en vrieshuis was ieders bijna enige activiteit. Thans anno 2002 is Nekovri de belangrijkste organisatie in Nederland op het gebied van logistiek van temperatuurgevoelige producten.
Van de bedrijven in Nederland met koel- en vrieshuizen ten behoeve van dienstverlening voor derden is 95% lid van Nekovri.


Toon alle
knvvk
Toon alle
Young Cool