Veiligheid - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Veiligheid

Veiligheid

Links

NVRB

Wat is de NVRB?
De Nederlandse Vereniging voor Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid (NVRB) is een vereniging die halverwege de jaren 90 is ontstaan uit het samengaan van de verenigingen NVvB en de CRA.

Het doel van de NVRB
De NVRB heeft tot doel bij te dragen aan de ontwikkeling van de analyse en beheersing van risico's en bedrijfszekerheid.
De toepassing en kwaliteit van de analyse en beheersing van risico's en bedrijfszekerheid te bevorderen door kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling.

Dit klinkt misschien wat zwaar maar in het kort komt het er op neer dat de NVRB een actieve vereniging is voor een ieder die zich bezighoudt met risicoanalyse en bedrijfszekerheid. Door middel van professioneel georganiseerde lezingen avonden, waarbij mensen die wat te vertellen hebben hun kennis en ervaring overbrengen, worden diverse thema's van meerdere kanten belicht. Voorts zijn er symposia en ledenbijeenkomsten waarbij u vakgenoten kunt treffen.

Voor meer informatie over de NVRB kunt u contact opnemen met het secretariaat. U kunt ook informatie aanvragen per e-mail. U krijgt de documentatie dan automatisch met de post.