Vakblad Warmtepompen organiseert Innovatieroute tijdens VSK 2014 - Nieuws - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Nieuws

Vakblad Warmtepompen organiseert Innovatieroute tijdens VSK 2014

Gratis en snel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op warmtepompgebied!

Alphen aan den Rijn, 21-01-2014 - Door de groeiende aandacht voor duurzaam bouwen krijgen warmtepompen een steeds belangrijkere rol toebedeeld. Het is voor architecten, installatie-adviseurs, installateurs en andere betrokkenen van groot belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rond deze milieuvriendelijke klimaatsystemen.

Tijdens de vakbeurs VSK, die in februari 2014 plaatsvindt, organiseert vakblad Warmtepompen daarom de unieke Warmtepompen Innovatieroute. Architecten, installatie-adviseurs en andere geïnteresseerden worden daarbij in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. Deelname aan deze route is volledig gratis! Hoe werkt het? Tijdens de VSK worden de deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute 2014 in groepen van maximaal twaalf langs een aantal warmtepompstands geleid. De route loopt langs maximaal zes standhouders die u steeds in 15 minuten bijpraten over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de hele route anderhalf tot twee uur. Onder de standhouders die door de route worden bezocht zijn in ieder geval Mitsubishi Electric, Nefit, NIBE Energietechniek en A.O. Smith vertegenwoordigd. Na afloop van het programma krijgen alle deelnemers een informatiepakket mee.

De Warmtepomp Innovatieroute vindt plaats op

dinsdag 4 en woensdag 5 februari. Op beide dagen start de route zowel om 10.00 als om 14.00 uur. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving aangeven naar welke datum en tijdstip hun voorkeur uitgaat. Wat levert deelname aan de Warmtepomp Innovatieroute 2014 op?

1. U hebt direct contact met experts uit de markt, zonder zoektocht op de
    beursvloer en wachttijden bij stands.
2. In korte tijd bent u volledig up-to-date op het gebied van warmtepompen.
3. U doet waardevolle contacten op binnen de warmtepompwereld.

berichtdatum: 04-02-2014

« terug naar overzicht