Unieke conferentie: Het meten van warmte - Nieuws - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Nieuws

Unieke conferentie: Het meten van warmte

Meer grip op data, kosten en kwaliteit van warmtelevering  met de nieuwe Warmtewet.

Maandag 3 maart 2014, Het Klooster, Amersfoort

Met het inwerking treden van de Warmtewet in 2014 is er veel veranderd. In de loop van dit jaar moeten warmteleveranciers zich klaar maken voor facturatie van het werkelijke warmtegebruik. Er zijn veel vragen over kosten en data, maar ook de kwaliteit van meetgegevens. Over dit actuele onderwerp organiseert Ensoc Conferences een conferentie op 3 maart 2014.

Ensoc Conferences ontwikkelde speciaal voor u deze unieke conferentie, waar alle betrokken partijen aanwezig zijn. Er is ruimschoots tijd voor de beantwoording van uw vragen. Uw investering in deze conferentie verdient zich gelijk terug!

Conferentie met deskundigen
De conferentie
‘Meten van warmte’ gaat dieper in op alle vragen rond data, kosten en kwaliteit van warmtelevering. Sprekers zijn afkomstig zijn van de Vereniging Meetbedrijven Nederland (VMNED), Stichting Warmtenetwerk (WNW), Ministerie van Economische Zaken, advocatenkantoor Bird&Bird, woningbouwverenigingen (Ymere), Vereniging Eigen Huis, Nuon Warmte  en andere belangenorganisaties uit de warmtewereld. De organisator is Ensoc Conferences, een onderdeel van Ensoc.nl en een initiatief van F&B. Ensoc Conferences heeft als doel het vergroten van vakkennis om energiekosten te verlagen.

Kosten en  aanmelding
Via deze link kunt u zich direct aanmelden. Leden van VMNED en WNW ontvangen 50 euro korting.

Locatie
De conferentie vindt plaats te Amersfoort.

Voor u bestemd!

De conferentie is interessant voor betrokkenen en belanghebbenden van warmtelevering zoals energiebedrijven, financieel deskundigen, leveranciers van warmte apparatuur, adviseurs, ingenieurs, facilitair medewerkers, energie-adviseurs, energiecoördinatoren, beleidsmedewerkers van overheden, woningbouwverenigingen, VVE’s en energieadviseurs.

Met vriendelijke groet,

Drs. E. (Elmer) van Krimpen
Ensoc Conferences

Tel. (035) 683 88 33
www.ensoc.nl

berichtdatum: 30-01-2014

« terug naar overzicht