TVVL lanceert nieuwe interactieve website - Nieuws - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Nieuws

TVVL lanceert nieuwe interactieve website

TVVL is verheugd haar nieuwe website aan het publiek te presenteren. Een nieuwe site met een moderne vormgeving, verbeterde navigatie en veel nieuwe mogelijkheden zoals een online community voor het uitgebreide netwerk van TVVL. Kortom, een site met meer ambitie.

Op de nieuwe site is geprobeerd recht te doen aan alles waar TVVL voor staat. Het ontwerp van de site presenteert deze onderwerpen met meer samenhang. De cursussen, bijeenkomsten en corporate activiteiten hebben een herkenbare eigen kleur. Dit helpt de bezoeker om intuïtief te navigeren naar het onderwerp van keuze.

De integratie met sociale media is sterk verbeterd en bijeenkomsten, zoals de exclusieve bijeenkomst met Jeremy Rifkin op 4 november, kunnen prominenter onder de aandacht worden gebracht. Ook is een begin gemaakt met de TVVL community. Via de community profiteren leden van de technische kennis en ervaring van het uitgebreide netwerk.

De komende tijd zullen nog diverse vernieuwingen plaatsvinden. Een website is een project dat nooit klaar is. We nodigen u van harte uit om de site te bekijken via www.tvvl.nl.

berichtdatum: 03-07-2015

« terug naar overzicht