Smart Cities Event - Nieuws - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Nieuws

Smart Cities Event

Op woensdag 4 november 2015 vindt voor de eerste keer het Smart Cities Event plaats in MediaPlaza, Jaarbeurs te Utrecht. Een evenement dat niemand mag missen!

Dit exclusieve Smart Cities Event van TVVL is dé unieke gelegenheid om een presentatie bij te wonen van de internationale topautoriteit Rifkin over een duurzaam economisch model waarin internettechnologie en groene energie samen leiden tot ‘energie-internet’. Hierdoor kunnen mensen en bedrijven hun geproduceerde zonne-, wind- en geothermische energie met elkaar delen, zoals via internet informatie wordt gecreëerd en gedeeld.

Het event is bedoeld voor een ieder die affiniteit heeft met gebouwgebonden installaties en voorzieningen en/of duurzaamheid. Het Smart Cities Event biedt bovendien een platform voor ontmoetingen en verbindingen leggen die weer naar nieuwe initiatieven en verbeteringen van ons vakgebied kunnen leiden.

Met ruim 650 bezoekers is het Smart Cities Event één van de grootste en meest toonaangevende events op het gebied van gebouwgebonden installaties en -voorzieningen en/of duurzaamheid.
Dit evenement mag dus niemand missen!

Leden van KNVvK tot € 100,- korting met kortingscode

Als lid van KNVvK krijgt u met kortingscode SCEJRKNVVK maar liefst € 50,- korting (op het niet-ledentarief van TVVL) voor deelname aan het Smart Cities Event. Bij aanmelding tot 30 september profiteert u bovendien nog van een vroegboekkorting van € 50,-. 

Gebruik bij aanmelden dus altijd de kortingscode: SCEJRKNVVK. Aanmelden via www.smartcitiesevent.nl

Het programma is als volgt:

14.15 – 15.00 uur   Ontvangst
15.00 – 15.10 uur   Opening door dagvoorzitter Wim van Rooijen
15.10 – 15.40 uur   Presentatie “Adapt or Die”  Wim van Rooijen en Jan Henk 
                             Bouman Fountainheads
15.40 – 16.45 uur   Presentatie “De Derde Industriële Revolutie” door Jeremy
                             Rifkin
16.45 – 17.15 uur   Discussie met Jeremy Rifkin o.l.v. de dagvoorzitter
17.15 – 17.20 uur   Sluiting
17.20 – 18.15 uur   Netwerkborrel

Wie is Jeremy Rifkin? Jeremy Rifkin is een Amerikaanse econoom, schrijver en adviseur van zeer vooraanstaande (wereld) leiders en organisaties. Hij is een echte expert op het gebied van wetenschappelijke en technische veranderingen in onze economie, werkgelegenheid, maatschappij en milieu. Naast zijn adviseursfunctie is Rifkin de architect van het plan van aanpak dat de Europese Unie gebruikt om de drievoudige uitdaging van de wereldwijde economische crisis, de veiligheid van energie en klimaatverandering het hoofd te bieden. Hij gaat op 4 november  specifiek in op wat de implicaties voor ons in Nederland zijn. De onderwerpen die hij zal aansnijden, zullen de strategische visie van bedrijven de komende jaren gaan beheersen.

Rifkin is schrijver van meer dan twintig boeken waaronder zijn New York Times bestseller ‘De derde Industriële Revolutie’ die wereldwijd de aandacht trok en omarmd en onderschreven is door talloze wereldleiders. In dit boek schetst hij het beeld van miljoenen mensen die in huizen, kantoren en fabrieken hun eigen zonne-, wind- en geothermische energie produceren en die energie met elkaar delen via een ‘energie-internet’ – zoals we nu via internet informatie creëren en met elkaar delen. 

Een grote groep zal worden ingehaald door anderen die zich beter hebben aangepast aan de nieuwe werkelijkheid. Wilt u nog mee kunnen in de toekomst en uw baan of bedrijf behouden? Wilt u weten wat er staat te gebeuren in onze samenleving? 

Dan mag u 4 november zeker niet missen!  U kunt zich aanmelden voor het Smart Cities Event met Jeremy Rifkin via www.smartcitiesevent.nl

Met vriendelijke groet,

John Lens
Directeur
T 033 434 57 51 | M 06 301 605 87

berichtdatum: 30-09-2015

« terug naar overzicht