Registratie Building Holland 2016 gestart! - Nieuws - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Nieuws

Registratie Building Holland 2016 gestart!

Ontdek de toekomst van de bouw- en vastgoedsector van 22 tot en met 24 maart in RAI Amsterdam

Het is vanaf nu mogelijk om direct te registreren voor Building Holland 2016, het integrale event voor de bouw- en vastgoedsector. Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan dit driedaagse event en zich registreren via www.Buildingholland.nl.

Op deze compleet verfriste website vindt u informatie over het inhoudelijke programma, onthullingen van nieuwe exposanten, sprekers en interessante nieuwsitems over de thema’s van Building Holland. Bezoekers vinden hier een overzicht van noviteiten die ze tijdens het event kunnen zien en ook wordt hier het programma bekendgemaakt. Daarnaast is het mogelijk om in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Concept Area’s
Nieuw op Building Holland zijn de Concept Area’s, waarin meer dan honderd partners ontwikkelingen, innovaties en concepten tonen. De zes Concept Area’s waarmee Building Holland inspeelt op de actuele en veelbesproken onderwerpen in de bouw- en vastgoedsector zijn:

  • Duurzame Woningbouw
  • Gezonde Gebouwen
  • Zorgvastgoed (Cure & Care)
  • Renovatie & Transformatie
  • Duurzame Scholen
  • Smart Buildings

Daarnaast krijgen bezoekers een persoonlijke Building Holland Xperience Tour, die aan de hand van de thema’s die zij selecteren wordt samengesteld. Deze tour leidt langs de Concept Area’s, de standhouders en keynotes van sprekers die aansluiten bij geselecteerde thematieken. Met deze Xperience Tour kunnen bezoekers, doelgerichter de beursvloer opgaan, op zoek naar de standhouders die de juiste kennis en oplossingen hebben. Verder berust Building Holland 2016 op vier pijlers: ‘Zien’, ‘Horen’, ‘Beleven’ en ‘Ontmoeten’.

Zien
Actuele trends en innovaties binnen de bouw- en vastgoedsector komen tot leven tijdens Building Holland 2016. Zes verschillende Concept Area’s tonen deelnemers noviteiten en totaalconcepten, met de thema’s Duurzame Woningbouw, Gezonde Gebouwen, Zorgvastgoed, Renovatie & Transformatie, Duurzame Scholen en Smart Buildings.

Horen
Het inhoudelijke programma van Building Holland bestaat ieder jaar uit vele keynotes en workshops door inspirerende experts, visionairs en innovators uit alle hoeken van de markt. In de 2014- en 2015-edities betraden onder anderen Jan Kees de Jager, Hennes de Ridder, Titia Siertsema, Daan Roosegaarde en Jan Willem van de Groep het podium. Voor de 2016-editie zijn de dagvoorzitters inmiddels bekend: Inge Diepman, Tom van ’t Hek en Pernille La Lau voelen de sprekers aan de tand en zorgen voor de nodige interactie met deelnemers.

Beleven
Exclusieve conceptlancering beleeft u tijdens Building Holland 2016, met meer dan 100 partners en koplopers in de bouw- en vastgoedsector die u de nieuwste producten en oplossingen tonen. De persoonlijke Building Holland Xperience Tour leidt bezoekers langs de noviteiten en totaalconcepten die zij interessant vinden.

Ontmoeten 
Kennisdelen en netwerken staat centraal tijdens Building Holland 2016, met meer dan 100 partners en 10.000 potentiële opdrachtgevers, die samen tot nieuwe initiatieven en samenwerkingen komen. Partners als ABB, Rollecate, Technische Unie, CFP, Interface en nog tientallen anderen hebben zich op dit moment al aan Building Holland 2016 verbonden.

Volg Building Holland
Volg Building Holland op Social Media (@BuildingH16) en op YouTube (kanaal Building Holland). Schrijf u tevens in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen op de vernieuwde website van Buildingholland.nl (www.Buildingholland.nl). Bezoek Building Holland en bouw mee aan een toekomst bestendige sector en laat u inspireren door de innovatieve producten en concepten die bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving!

berichtdatum: 08-12-2015

« terug naar overzicht