Peter Augustinus IBK Groep nieuwe voorzitter KNVvK - Nieuws - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Nieuws

Peter Augustinus IBK Groep nieuwe voorzitter KNVvK

Tijdes de Jaarvergadering van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude (KNVvK) op 21 mei 2014 in het Boerhaavemuseum Leiden, Peter Augustinus en Erik Hoogendoorn

hebben de leden Ing. Peter Augustinus (L) van de IBK Groep gekozen tot voorzitter. Hij volgt Ir. Erik Hoogendoorn (R) (Cofely)  op die sinds 2008  de vereniging met veel flair en enthousiasme leidde. Erik Hoogendoorn  draagt de voorzittershamer  over op een moment dat de vereniging zich verder ontwikkelt tot een professionele onafhankelijke kennisorganisatie in de wereld van koude- en klimaattechniek.

Peter Augustinus  kreeg na het afronden van de HTS bij de marine voor het eerst te maken met koudetechniek. Zijn carrière startte hij bij Koelrad.  Na o.a. bij Carrier en Stal Refrigeration gewerkt te hebben vervulde hij diverse managementfuncties in de koeltechnische branche. Sinds 1993 is hij, met een korte onderbreking, directeur van de IBK groep. Tot voor kort was hij actief in het bestuur van de branchevereniging NVKL. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan hockey, mountainbiken en hardlopen.  Peter is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij liet de KNVvK leden weten met veel plezier aan zijn nieuwe taak te beginnen.

berichtdatum: 21-05-2014

« terug naar overzicht