Cleanroom Symposium en 17de Vakbeurs - Nieuws - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Nieuws

Cleanroom Symposium en 17de Vakbeurs

Op woensdag 21 mei a.s. vindt het Cleanroom Symposium en de 17de Vakbeurs contamination control plaats. Tijdens de middag komen tijdens plenaire en parallelle sessies een groot aantal actuele onderwerpen aan de orde op gebied van contamination control. Professionals uit het vakgebied praten over Hygiënisch ontwerp in de food mens, Duurzame cleanrooms, Biosecurity aspecten bij onderzoek en Raakvlakken Nano- en cleanroomtechnologie. Naast het Cleanroom Symposium vindt de 17de vakbeurs contamination control plaats waar een aantal  toonaangevende bedrijven aanwezig is.

Het VCCN Cleanroom Symposium is voor professionals werkzaam in het cleanroom vakgebied binnen de volgende werkvelden: elektronica/Semiconductors industrie, farmaceutische industrie, levensmiddelen industrie, gezondheidszorg (OK), leveranciers, installateurs, schoonmaakbedrijven.

Aanmelden en informatie
Ga voor aanmelden en meer informatie naar www.vccn.nl

VCCN
De Vereniging Contamination Control Nederland (VCCN) is opgericht in 1988 voor een ieder die beroepsmatig te maken heeft met contamination control en de daarbij behorende facilitaire voorzieningen. Via actuele kennisoverdracht en gezamenlijke uitwisseling van ervaring streeft VCCN voortdurend naar een optimalisering van de vakbekwaamheid in contamination control. Met als belangrijkste doelstelling: het verhogen van uw deskundigheid. VCCN is lid van de International Confederation of Contamination Control Societies (ICCCS).

berichtdatum: 06-04-2014

« terug naar overzicht