Uitreiking Kamerlingh Onnes medaille - Agenda - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Agenda

Uitreiking Kamerlingh Onnes medaille

maandag 25 juni 2012

Locatie: TU-Delft

Uitreiking Kamerlingh Onnes medaille tijdens de 10e IIR Gustav Lorentzen conferentie 2012 op 25 juni 2012 te Delft.

De uitreiking van de Kamerlingh Onnes medaille aan Dr. Philippe Lebrun van CERN vindt plaats tijdens de plenaire sessie op maandagochtend 25 juni 2012 van de 10e IIR Gustav Lorentzen conferentie 2012 bij de TU-Delft en is ook toegankelijk voor belangstellenden voor deze uitreiking die niet aan de conferentie deelnemen.

Zij kunnen aan het ochtendprogramma deelnemen en daarmee ook de uitreiking bijwonen inclusief de receptie en de lunch daarna. Hiervoor dient met zich op te geven bij de KNVvK en niet via de registratie van de conferentie.

De keynotespeakers in de ochtend zijn

Predrag Hrnjak, USA, University of Illinois (receiver of the IIR Gustav Lorentzen Medal during the 23rd IIR International Congress of Refrigeration):
Technologies needed to advance the position of major natural refrigerants; HC, NH3, or CO2.

Ekkes Bruck, NL, Delft University of Technology:
Magnetocaloric materials for cooling applications near room temperature

David Bostock, GEA:
New developments in refrigeration equipment from a large manufacturer such as GEA in response to these driving factors and the direction of these developments in the future.
Developments in new components and applications for natural refrigerants in commercial and industrial heating and cooling

De kosten voor het ochtenddeel, waar de uitreiking in plaats vindt tijdens de plenaire sessie in de Aula van de TU, bedragen € 40,- per persoon exclusief BTW.
Na inschrijving wordt een bevestiging gestuurd door de KNVvK van deelname en de factuur. 
Het ontvangst en de registratie bij de registratiebalie van de KNVvK is vanaf 9.30 - 10.00 uur. De openeningsceremonie, de presentaties van Keynotespeakers, en de uitreiking van de Kamerlingh Onnes medaille is vanaf 10.00 uur. De lunch en de receptie is 12.30 - 13.30 uur. 
Op de website van de conferentie http://www.gl2012.nl is ook informatie te vinden over het programma.

Aanmelden

Aanmeldingen kunnen worden opgegeven via de website: www.knvvk.nl via de fax of per post. Uw aanmelding moet uiterlijk dinsdag 20 juni binnen zijn.

« terug naar overzicht