Tech-bijeenkomst 'Leidingwerk: leiden of lijden?!' - Agenda - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Agenda

Tech-bijeenkomst 'Leidingwerk: leiden of lijden?!'

woensdag 7 februari 2018

Locatie: GTEX in Druten

Graag nodigen we u uit voor een tech bijeenkomst op het gebied van leidingwerk getiteld “Leidingwerk; leiden of lijden” op woensdag 7 februari van 15.00-18.00 uur bij GTEX in Druten (Nijverheidsweg 18A)
 
Tech-bijeenkomsten hebben een specialistisch, interactief en verdiepend karakter en worden gegeven door autoriteiten op het specifieke vakgebied. In dit geval zijn dat de koudetechnisch professionals van GTEX, Wijbenga en KWA bedrijfsadviseurs. Zaken die aan de orde komen, zijn: 

  • de invloed van fouten in leidingwerk
  • dubbele risers functie en ontwerp
  • positionering van vlotters en expansie organen
  • instellen van een circulatievoud
  • optimalisatie functioneren van condensors

Ook wordt een bezoek gebracht aan een revisie werkplaats.

Gezien het specialistische, interactieve en verdiepende karakter kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Bij grote belangstelling wordt een tweede sessie georganiseerd.

Deelname

Uw aanmelding dient uiterlijk op vrijdag 2 februari 2018 as. binnen te zijn. De kosten voor deelname aan het bedrijfsbezoek bedragen 25 euro voor leden en 40 euro excl. BTW voor niet leden. 

De inschrijving heeft het aantal maximum aan deelnemers overschreden. Als u zich nu nog inschrijft, zetten wij u op een reservelijst.
Schrijf u in middels ons inschrijfformulier

Actief meedoen

Mocht uw bedrijf ook een 'tech-bijeenkomst' kunnen en willen geven om zo opgedane kennis en ervaring te delen met vakgenoten, neem dan contact op met Etty de Boer via ettydeboer@knvvk.nl. Zij bespreekt graag met u de mogelijkheden en voorwaarden.

We ontmoeten u graag! Mede namens bestuur KNVvK,  

Met vriendelijke groet,
 
Mw. ir. Etty A. de Boer
Verenigingsmanager

« terug naar overzicht