Nederlands Warmtepomp Congres 2018 - Agenda - KNVvK - Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude

Agenda

Nederlands Warmtepomp Congres 2018

woensdag 10 oktober 2018

Locatie: Vakbeurs Energie 's-Hertogenbosch

VAN GAS NAAR ALL-ELECTRIC! - EEN GEZAMENLIJKE UITDAGING


Jarenlang bungelde Nederland onderaan in de Europese duurzaamheidslijsten, maar dat gaat veranderen. Volgens het Klimaatakkoord moet de Nederlandse CO₂-uitstoot binnen 12 jaar 49 procent minder zijn dan in 1990. 
Een enorme opgave voor alle sectoren, ook voor de gebouwde omgeving. Alle woningen krijgen met de energietransitie te maken: aardgas gaat als energiedrager onvermijdelijk plaatsmaken voor zo duurzaam mogelijk opgewekte elektriciteit.  
Dat zorgt voor grote uitdagingen, maar het biedt ook mogelijkheden. Groene gemeenten zetten zich op de kaart, aanbieders krijgen (nieuwe)marktkansen en afnemers vergroenen hun vastgoed en besparen op (energie)kosten.
Warmtepompen spelen hier de komende jaren een steeds grotere rol bij. Langzaam maar zeker gaan ze de CV-ketel uit de markt verdringen. Vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) ondersteunen dit proces, door samen het Nederlands Warmtepomp Congres 2018 te organiseren. Lees meer

Programma

Sessies
InschrijvenHét platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing op 9, 10 & 11 oktober 2018 Den Bosch. Het Nederlandse Warmtepompen Congres 2018 vindt plaats tijdens de Vakbeurs Energie. Combineer uw bezoek met de beurs en het congres. Bij inschrijving voor het congres ontvangt u automatisch een gratis toegangskaart.  
 

Op 10 oktober wordt voor de tweede keer de UNETO-VNI Innovatie Award uitgereikt. Kent u aansprekende, innovatieve installatieprojecten waarbij duurzaamheid, kwaliteit en samenwerking een belangrijke rol speelden? Meld dan vandaag nog dit project aan! Met de UNETO-VNI Innovatie Award laten we zien dat de installatiesector trots is op zijn prestaties. Want installatietechniek maakt het verschil in de gebouwde omgeving en in onze maatschappij.  

Speciale prijs voor abonnees/leden* €169,- excl. btw per persoon. Regulier tarief is €269,- euro excl. btw per persoon. 
Als congresdeelnemer krijgt u gratis toegang tot Vakbeurs Energie en ontvangt u Vakblad Warmtepompen één jaar zonder extra kosten (6 edities ter waarde van €150,-)
*Leden van UNETO-VNI, STEK, NVKL, KNVvK, Bodemenergie NL, DHPA
*Abonnees van Vakblad Warmtepompen, Gawalo, Installatie Journaal, RCC K&L, Cobouw, Vastgoedmarkt, De Architect en bezoekers Vakbeurs Energie.

« terug naar overzicht